Neden "Bıçaksız" hamur yoğurma sistemine sahip mikserler üretiyoruz?

"Bıçaksız" hamur yoğurma sistemi sayesinde daha iyi gelişen daha homojen ve sıkı şekil alan hamur elde edilmektedir."Bıçaklı" sistemlerin aksine kazanın tabanında bombe bulunmaktadır ve spiral karıştırıcı hamuru sürekli bu bombeye doğru beslemektedir.Böylece hamur parçalanmaz,bir bütün halinde yoğurulmaktadır."Bıçaksız" olması sebebiyle hamur kesilmeyecek,yani yorulmayacak ve sürtünmeye maruz kalmadığı için de ısısı artmayacaktır.Bu da hamurun içerisindeki mayanın çalışmasına engel olacak ve işletmenize hamuru işleme süresi sağlayacaktır.

 

Özetle "Bıçaksız" hamur yoğurma sistemi sayesinde:

 

-Daha az maya kullanılır,hamura daha çok su yedirilir

-Gözenek yapısı tek tip,homojen hamur elde edilir

-Kazan kapasitesinden çok düşük miktarlarda da yoğurma yapılabilir


Takip Edin: