Endüstriyel ekmek üretimine girmek isteyen müşterilerimiz, tavada pişen ürünleriniz için Sarmaşık Tam Otomatik Endüstriyel Tavalı Sistemleri keşfedin.
Sarmaşık Grup tasarımdan işletmeye almaya kadar uzman kadrosu ve engin tecrübesiyle fikirlerinizi hayata geçirmek için yanınızda.
Sarmaşık tost, hamburger, sandviç, baget, kruvasan, kek vb., her türlü tava veya tepside pişen ürünlerin yüksek kapasitelerde üretimi için komple anahtar teslim proje çözümleri sunar.
Avantajlar:
Bu sistemler undan paketlemeye kadar ihtiyaç ve talebe göre tasarlanır. Öncelikle ihtiyaçlar tespit edilir. Tüm bu ihtiyaçlar ışığında, Sarmaşık uzman teknik ekibi tarafından yapılan kapasite analizi sonucu ideal üretim sistemi önerilir. Özetle bu sistemlerde Sarmaşık ürünleri şu şekilde sınıflandırılır; İç Mekân Un Siloları / Kantarlar/ Un Eleme Makineleri/ Spiral Hamur Yoğurma Mikserleri / Kazan Kaldır-Devir Makineleri/ Ön Bunkerler/ Ekmek Hamur İşleme Makineleri -Kesme Tartma, Konik Çevirme, Ara Dinlendirme, Uzun Sekil Verme Manikaları-& Hamburger Sandviç Hamur İşleme Hatları/ Otomatik Tava Yükleme Sistemleri / Otomatik Nihai Fermantasyon Makineleri/ Tünel Fırınlar/ Tava Boşaltma Sistemleri / Spiral Soğutma Kuleleri. Tam otomatik tesisler iki aşamalı olarak da planlanabilir. İhtiyaca göre bu tip otomatik üretim hatları iki fazda gerçekleştirilebilmektedir. Birinci fazda yarı-otomatik olarak tasarlanan hatlar, daha sonra tam otomatik hatlara dönüştürülür.