Grisini, bir başka deyişle galeta, İtalya’da ortaya çıkıyor. Farklı çap ve boylarda olan kuru bir üründür.
İtalyan grisini` ye benzemesine rağmen, Türk grisini biraz daha kalın ve gevrektir. Genelde susam, haşhaş tohumu serpilir, bazen de anason aroması veren rezene tohumları kullanılarak yapılır.
Muntazam ve tek şekilde Türk grisini üretmek için Sarmaşık GAL Serisi grisini şekil verme makineleri kullanılır. GAL 140 Yarı Otomatik Galeta ve Grisini Hamuru İşleme Makinesi ekonomik bir çözüm iken, GAL 170 Otomatik Galeta ve Grisini Hamuru İşleme Makinesi grisini üretiminde kullanılan profesyonel bir çözümdür. Grisini üretim surecinde, hamur islemeden önce HA580 Hamur Açma Makinesi kullanılır. Ürünler özel grisini tavalarında pişirilir. Diğer üretim süreçlerinde kullanılan makinalar üretim kapasitesi ve müşteri talepleri doğrultusunda tanımlanır.
Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var? Lütfen bizimle iletişime geçin. Uzmanlarımız tüm sorularınızı cevaplayacaktır.