Taban ekmeği nedir? Şekile bağlı olmaksızın, direk fırın tabanında pişirilen ekmeklere taban ekmeği denilmektedir.
Taban ekmeği imalatında kalıp veya tepsi kullanılmaz. O nedenle üretimde konveyörler, pasalar veya pasa tahtaları kullanılır.
Taban ekmekleri çok çeşitlidir. Başlıca taban ekmekleri aşağıdaki gibidir;
Sarmaşık ekmekçilik sektörüne mükemmel kalitede taban ekmeği üretimi için undan paketlemeye kadar çok çeşitli alternatif üretim anahtar teslim çözümleri sunar. Yarı otomatik veya tam otomatik olan bu çözümler müşterilerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda oluşturulur.
Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var? Lütfen bizimle iletişime geçin. Uzmanlarımız tüm sorularınızı cevaplayacaktır.