Mini 10T

Elektrikli Konveksiyon Fırın

SARMAŞIK konveksiyon fırınlar; fırın, pastane, otel ve restoranlarda ekmek, sandviç, kek, kuru pasta gibi ürünlerin pişirilmesinde kullanılan çok amaçlı fırınlardır.

Özellikler

  • Dar kullanım alanlarına uygun kompakt dizayn
  • Dokunmatik kontrol paneli ile reçete kaydetme ve kolay kullanım
  • Sağa sola dönen fan sistemi ile dengeli pişirme
  • Kolaylıkla sökülebilir iç aksamlarla kolay temizlik imkânı
  • Isı kaybını engelleyen temperlenmiş cam kapak
  • Solenoid vana kontrollü paslanmaz çelik buhar sistemi
  • Paslanmaz çelikten kaporta

Opsiyonel

  • Termostat ile kumanda edilen ısıtma elemanları ve bağımsız buhar jeneratörüne sahip buhar odası
  • Soğutma rafı
  • Buhar yoğuşturma davlumbazı ile baca bağlantısı gerektirmeyen kullanım
  • Otomatik buhar tahliye sistemi

Teknik Detaylar

Model Dış Ebatlar Tava Ebadı Tava Sayısı Toplam Güç Elektrik Bağlantısı Ağırlık
En (A) Boy (B) Yükseklik (C)
cm cm cm cm adet kw kg
MINI 10T Fırın 93 100 114 40x60 10 12 380V 50Hz 460
MINI 10T Buhar Odası 93 90 93 40x60 10 2,5 380V 50Hz 460

Değişiklik hakkımız saklıdır.

Makine Görünüşleri

TR 02.06.04.02 MINI 10T Elektrikli Konveksiyon Firin

Ürün Videosu