TNS Serisi

Tek Katlı Tel Tabanlı Tünel Fırınlar

Özellikler

  • Fırının giriş üst bölümünde bulunan yanma odasında brülör ile yakılan gaz veya mazot ’tan elde edilen sıcak gaz sirkülasyon fanı ile fırının taban ve tavanındaki paralel radyatörlerden dolaştırılarak pişirme odası sıcaklığı endirekt olarak elde edilir.
  • Fırın boyu ayrı ayrı kabinlerin birleştirilmesiyle elde edilir.
  • Pişirme bandı genişliği 2- 2,5- 3 metre yapılabildiği gibi, fırın uzunluğu 40 metreye kadar istenilen pişirme m²’si elde edilecek şekilde imal edilir.
  • 72 m²’den büyük fırınlar iki ayrı yanma odasından beslenir.
  • Büyük hacimli ekmek ve kalıp içerisinde pişirilen tost ekmeklerinin dengeli pişmesi için fırın boyuna göre tek veya çift kabin türbülans sistemi ilave edilir.
  • Fırınlar taş taban ve tel taban olarak imal edilir.
  • Pişirme bandının sağa sola gezmesini önleyen otomatik kontrol sistemi
  • Termal değişimlere göre bant gerdirme tansiyonunu otomatik olarak dengeleyen hidrolik bant gerdirme sistemi

Opsiyonel

  • Fırın çıkışında otomatik su püskürtme sistemi

Makine Görünüşleri

02.06.01.04 TNS Serisi Tek Katli Tel Tabanli Tunel Firinlar