Fırının giriş üst bölümünde bulunan yanma odasında brülör ile yakılan gaz veya mazot ’tan elde edilen sıcak gaz sirkülasyon fanı ile fırının taban ve tavanındaki paralel radyatörlerden dolaştırılarak pişirme odası sıcaklığı endirekt olarak elde edilir.
Fırın boyu ayrı ayrı kabinlerin birleştirilmesiyle elde edilir.
Pişirme bandı genişliği 2- 2,5- 3 metre yapılabildiği gibi, fırın uzunluğu 40 metreye kadar istenilen pişirme m²’si elde edilecek şekilde imal edilir.
72 m²’den büyük fırınlar iki ayrı yanma odasından beslenir.
Büyük hacimli ekmek ve kalıp içerisinde pişirilen tost ekmeklerinin dengeli pişmesi için fırın boyuna göre tek veya çift kabin türbülans sistemi ilave edilir.
Fırınlar taş taban ve tel taban olarak imal edilir.
Pişirme bandının sağa sola gezmesini önleyen otomatik kontrol sistemi
Termal değişimlere göre bant gerdirme tansiyonunu otomatik olarak dengeleyen hidrolik bant gerdirme sistemi
İnternet sitemizde ve mobil uygulamamızda çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez Aydınlatma Metni’ni incelemenizi rica ederiz. İnternet sitemizi ve mobil uygulamamızı kullanımınızı analiz etmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve içerik ve reklamları kişiselleştirmek için çerez kullanımına izin veriyorsanız, lütfen 'Kabul Ediyorum' seçeneğini tıklayınız.
www.sarmasik.com.tr'de kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerez kullanımı ile ilgili daha detaylı bilgi için Çerez Politikamıza bakınız.